Odpiralni čas: od torka do nedelje med 10.00 in 18.00 uro

Dominikanski samostan PTUJ

Muzejski trg 1, 2250 Ptuj

Organizacija dogodkov

Organizacija dogodkov

Načrtovanje

Prav načrtovanje prireditve je ena ključnih aktivnosti. Ker osebje kongresno-kulturnega središča zelo dobro pozna možnosti, ki jih središče ponuja, obenem pa ima na tem področju izkušnje, Vam lahko pripravi kvaliteten načrt prireditve, ki Vam lahko kasneje prihrani veliko časa ter neprijetnosti. V sklopu načrtovanja Vam lahko pripravimo različne scenarije izvedbe po obsegu, namenu in tehnični zahtevnosti projekta, prav tako pa lahko izdelamo za vsako od možnosti promocijski načrt in finančno konstrukcijo ter pripravimo vse potrebne informacije glede morebitne logistike in ob-prireditvenih aktivnostih.

 

Priprava

V sklopu priprave lahko osebje kongresno-kulturnega centra izvede vse predhodne aktivnosti, ki so potrebne za kvalitetno izvedbo dogodka. V sklopu teh priprav so praviloma priprava prostorov, tehnične opreme, osebja za ustrezno izvajanje, lahko pa so vključene tudi vse priprave povezane z logistiko in ostalimi ob-prireditvenimi aktivnostmi.

 

Izvedba

Ob izvedbi prireditve Vam nudimo pomoč v obliki tehnične podpore, hostesne službe, vodenja prireditve, logističnih aktivnosti ter priprave vseh ob-prireditvenih dejavnosti.