Odpiralni čas muzeja:Tor - Ned: 10.00 do 18.00

Dominikanski samostan PTUJ

Muzejski trg 1, 2250 Ptuj

Organizacija dogodkov

Organizacija dogodkov

Načrtovanje

Dobro načrtovanje prireditve je zagotovilo za njen uspeh. Izkušeno osebje kongresno-kulturnega središča dobro pozna možnosti, ki jih ponuja samostan, zato Vam s pripravo kakovostnega načrta prireditve lahko prihrani čas in Vas obvaruje neprijetnih zadreg. Pripravimo lahko različne scenarije glede na obseg, namen in tehnično zahtevnost projekta, prav tako pa lahko za vsako od različic izdelamo promocijski načrt in finančno konstrukcijo ter nudimo vse potrebne informacije v zvezi z logistiko in ob-prireditvenimi aktivnostmi.

 

Priprava

V sklopu priprav lahko osebje kongresno-kulturnega centra izvede vse predhodne aktivnosti, ki so potrebne za kvalitetno izvedbo dogodka. Glede na Vaše želje in potrebe uredimo prostore, jih tehnično opremimo, zagotovimo ustrezno usposobljeno osebje, prevzamemo logistiko dogodka in organiziramo ob-prireditvene aktivnosti.

 

Izvedba

Ob izvedbi prireditve Vam nudimo pomoč v obliki tehnične podpore, hostesne službe, vodenja prireditve, logističnih aktivnosti ter priprave vseh ob-prireditvenih dejavnosti.