Dominikanski samostan PTUJ

Muzejski trg 1, 2250 Ptuj

Citrarka Tanja Zajc Zupan 30 let glasbene kariere

Koncert

Citrarka Tanja Zajc Zupan 30 let glasbene kariere praznuje s koncerti po Sloveniji. Na koncertu ob ganljivih zvokih citer nastopajo
ELDA VILER,
ANA DEŽMAN,
TEJA SAKSIDA,
KLEMEN TORKAR,
klaviaturist TADEJ VASLE,
in voditeljica ANA ZUPAN.
Doživeli boste koncert glasbenih presežkov z odličnimi izvajalci in izbrano glasbo, ki jemlje dih. Tanja je za ta večer skrbno izbrala pesmi, ki so priljubljene po vsem svetu: Nora misel, Ne bodi kot drugi, Lastovka, Apres toi, O sole mio, Caruso, Ne čakaj na maj, Solinar, Felicita, Dimmi quando tu verrai, Vivo per lei, Vrača se pomlad, Ljubezen za vse dni iz filma Mistralova hči …
Višek večera bodo čudoviti dueti in preplet vseh nastopajočih. To bo dogodek, ki se dotakne duše in razveseljuje srce. Vstopnice so lahko tudi lepo darilo.

Prepričani smo, da bo večer zelo lep in bomo nastopajoči izpolnili vaša pričakovanja. Vabimo vas, da skupaj ustvarimo nepozaben večer.

Več informacij: 041 749 060

TANJA ZAJC ZUPAN praznuje 30 let glasbene kariere. Obletnico je z gala koncertom proslavila jeseni 2022 v Cankarjevem domu s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in gosti. Skozi leta je izoblikovala svoj prepoznaven in edinstven zven. Je ena najboljših in najpomembnejših citrark pri nas – citre je Sloveniji predstavila kot moderen instrument največjih razsežnosti. V slovenski prostor je vnesla svežino, s tem, ko je poustvarila največje popularne svetovne uspešnice vseh časov, sicer pa igra različne žanre. Njeno prefinjeno in emotivno igranje seže v srce vsakomur.

Zaigrala je glasbene vložke za film Kajmak in marmelada, nastopila z orkestrom Slovenske policije, s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in Big bandom RTV Slovenija. Citre je zaigrala ob mnogih slovenskih in hrvaških pevcih. Tanja organizira svoje koncerte in nastopa doma in v tujini.

Organizator:
TZZ d.o.o.