Odpiralni čas muzeja:Tor - Ned: 10.00 do 18.00

Dominikanski samostan PTUJ

Muzejski trg 1, 2250 Ptuj

MARAAYA: PRVA KONCERTNA TURNEJA

Koncert
Čarobni koncert v Dominikanskem samostanu
20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let
Marjetka Vovk in Raay, Sloveniji poznana kot Maraaya, sta ena najprepoznavnejših slovenskih glasbenih ustvarjalcev in izvajalcev. Letos praznujeta 20 let skupnega življenja in glasbenega ustvarjanja s prvo koncertno turnejo, ki jo otvarjata v Dominikanskem samostanu na Ptuju. V okviru turneje “20 čarobnih koncertov za 20 čarobnih let” bosta predstavila uspešnice, ki so zaznamovale njuno glasbeno pot zadnja leta in s svojimi sporočili navdušile njune poslušalce: Drevo, 1000 let, Življenje, Sva, Le ob tebi, Nebesa, Zdaj pa greš in druge. Marjetka in Raay bosta odprla svoje srce in delila zgodbe, ki so zaznamovale njuno 20-letno pot in zgodbe, zaradi katerih so nastale te pesmi. Obiskovalci bodo poleg priljubljenih uspešnic prvič slišali tudi nekatere pesmi, ki bodo uradno izdane šele v prihodnjih letih.
Maraaya se odločata za pristno, intimno izkušnjo, zato sta za svojo turnejo skrbno izbrala “butične” dvorane in lokacije po Sloveniji, kjer bosta lahko od blizu začutila energijo svojih zvestih poslušalcev.
“Za naju je to več kot samo koncertna turneja. To je priložnost, da od blizu začutiva svoje občinstvo in deliva z njimi čarobne trenutke, ki so zaznamovali najinih 20 let skupnega življenja in nastanek pesmi, ki so jih vzeli za svoje,” poudarjata Marjetka in Raay.
Ne zamudite glasbenega večera, polnega ljubezni, smeha, zabave, solz in nepozabnih trenutkov!