Odpiralni čas muzeja:pon - pet: 8.00 do 16.00

Dominikanski samostan PTUJ

Muzejski trg 1, 2250 Ptuj

Nina Pušlar

Koncert

Dominikanski samostan Ptuj – Sončni park

 

Vstopnice Eventim in TIC Ptuj.

 

SEDIŠČE – predprodaja
že od 22,00 EUR
 
STOJIŠČE – predprodaja
že od 18,00 EUR

 

Širši javnosti je postala znana pri rosnih sedemnajstih letih, ko je leta 2005 zmagala v Bitki talentov in že posnela prvo pesem Ni ona, ki jo je premierno predstavila v oddaji Spet doma.

 

 

Leta 2006 je posnela 1. samostojni album z naslovom NINA PUŠLAR in leta 2010 drugega, ki ga je poimenovala SLEČENO SRCE. Naslovna pesem tega albuma je postala tudi najbolj predvajana slovenska skladba tega leta!

 

 

Na festivalu EMA 2010 je s pesmijo DEŽ osvojila laskavo drugo mesto, leto kasneje pa je nastopila kot povabljena glasbenica s pesmijo BILO LEPO BI. Že istega leta je izdala svojo 3. samostojno ploščo z naslovom MED VRSTICAMI, kjer se je prvič predstavila tudi kot avtorica glasbe in besedil. V tem letu je začela nastopati na večjih koncertnih prizoriščih, ki ji ravno zaradi njene pristnosti omogočajo prečudovito povezanost s publiko in oboževalci.

 

 

Leta 2012 je skupaj s Stiškim kvartetom nastopila na festivalu Slovenska popevka in zasedla 2. mesto s pesmijo KDO ŠE VERJAME, ki je kasneje osvojila radijske postaje, saj je bila na njih daleč najpogosteje predvajana pesem celotnega festivala.

 

 

Leto 2013 je bilo bogato s koncerti in posvečeno izdaji 4. albuma NEKJE VMES, ki je zaključil prvo obdobje Nininega glasbenega ustvarjanja. Remix pesmi TA SVET NE ZNA ŽIVET, ki ga je pripravil italijanski producent KeeyJay in Mattworx remix pesmi KDO MISLIŠ, DA SI sta 2014 pokazala Ninino univerzalnost, kakor jo je tudi dodeljena glavna ženska vloga, vloga Mete, v prvem slovenskem avtorskem muzikalu. Petkrat zapored razprodane ljubljanske Križanke septembra in nadvse pozitivni odzivi so muzikalu dali veliki zagon, ki ga je od oktobra dalje popeljal po vsej Sloveniji in v treh letih presegel več kot 150 repriz.

 

 

#malodrugace je leta 2015 poimenovala 5. samostojno ploščo in koncertno turnejo s svojimi dotedanjimi največjimi uspešnicami. S spremljevalno skupino so jih s koncerti popeljali po domala vsej Sloveniji, vrhunec pa dosegli z velikim koncertom v ljubljanskih Križankah, s katerim je Nina obeležila 10. obletnico svojega glasbenega delovanja. Zgodba #malodrugace se je nato na odrih nadaljevala še dobri dve leti.

 

 

Leta 2016 je s singlom TO MI JE VŠEČ podrla vse rekorde radijske rotacije, to leto pa je bilo rekordno tudi po številu njenih koncertov in drugih nastopov ter po pozitivnih odzivih njenih oboževalcev. Koncertna mrzlica se je nadaljevala tudi skozi vse leto 2017, ko je dvoranskim nastopom dodala še nastope po slovenskih gradovih ter številne radijske in TV nastope. Poleg tega je bila leta 2017 nominirana za nagrado Žaromet v kategoriji Glas leta; prejela pa je prestižno nagrado, kipec Žaromet za največkrat predvajano slovensko pesem v letu 2016, pesem TO MI JE VŠEČ!

 

 

Po odličnem sprejemu omenjene skladbe, so njena publika in radijske postaje več kot pozitivno sprejele tudi skladbo Za vedno, ki jo je izdala aprila 2017 ter skladbo Lepa si, odo ženstvenosti, pristni ženski lepoti, s katerima je napovedala novi studijski album. V letošnjem letu je ponovno nominirana za nagrado Žaromet v kategoriji Glas leta, od februarja dalje pa nadaljuje s koncerti po vsej Sloveniji.